TERVETULOA KESÄISEEN ASU&ELÄ- TAPAHTUMAAN 11.-12.6.2022

https://www.asujaela.fi/asu-ela-2022/

Kahden vuoden tauon jälkeen odotettu, järjestyksessään jo 12. tapahtuma järjestetään 11.-12.6.2022. Kesäkuun alussa vietämme Asu&Elä –messuja Kurikan Kampuksella, joka tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle osaamiselle, asumiselle ja elämiselle.

Tapahtuman punaisena lankana ovat aina olleet kurikkalaiset kodit, jotka ovat avanneet ovensa tapahtumakävijöille. Kohteina on mielenkiintoisia ja ”elämänmakuisia” koteja, joiden kautta näkyy kurikkalainen tapa elää. Ajankohta avaa uusia mahdollisuuksia näyttää miltä kesä näyttää Kurikassa.

Kaksipäiväiset Asu&Elä -messut

Koko perheen messuilla Kurikan kampuksella on mukana on yli 80 näytteilleasettajaa, jotka esittelevät kurikkalaista yrittäjyyttä, osaamista, asumista ja elämistä. Messut ovat avoinna la-su 11.-12.6. klo 10-16. Yleisöllä on messuille vapaa pääsy.

Luvassa on viihdettä koko perheelle: lapsille ilmapalloja ja pehmolelujahti sekä menossa mukana on myös karkkeja jakava Hirvertti-hirvi. Kurikan kampuksen messuravintola ja nostalginen leivonnaisbuffet palvelevat messujen aukioloaikojen puitteissa. Messulavan vaihtuva ja monipuolinen ohjelma kutsuu viihtymään. Kuulemme terveiset myös Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraiselta.

Tervetuloa kesäiseen Kurikkaan!

Kotien ja yhteisöjen avoimet ovet

Kanta-Kurikan kohteet avaavat ovensa lauantaina 11.6. ja Jalasjärven sunnuntaina 12.6. Luvassa on uusia omakotitaloja, upea pohjalaistalo, senioriasumista ja remontoituja koteja. Kohteet ovat avoinna klo 12-18. Uutuutena messuviikonloppuun pääsee virittäytymään jo perjantai-iltapäivällä 10.6. klo 15-19 tutustumalla toivottuihin yritys- ja yhteisökohteisiin, muun muassa Kurikan Lakkitehtaaseen. Tutustu viikonlopun kohteisiin >>

Share This