Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

Kurikan Kampuksella on aktiivinen ja dynaaminen keittiötiimi, jonka työn herkullisista tuloksista voi nauttia niin kahvilassa, lounasravintolassa kuin tilaustarjoiluissakin. Kampuksen ruokapalveluiden ideologia on valmistaa hyvää ruokaa ja tarjoilla se kauniisti, mutta kestävän kehityksen hengessä.

Tilaustarjoilut

Maistuvat ja persoonalliset tarjoilut avaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden hyvin ja antavat mukavaa jutun juurta vieraille. Lähiruoka ja paikallisuus ovat sydäntämme lähellä ja Kurikan Kampuksella tuomme lähiruoan ja paikallisuuden tilaustarjoiluiden kautta lautasille. Tämä on kotiseuturakkauden lisäksi tapamme tukea kestävää kehitystä ja alueen elinvoimaisuutta. Tilaustarjoilut tarjoamme aina upeassa ja avarassa aulatilassa, jolla kunnioitamme asiakkaittemme tilaisuutta tarjoamalla tarjoilut mukavasti kestoastioista ja tuemme myös kestävää kehitystä välttämällä kertakäyttöastioita.

Mikäli tarjoilu illan kokouksiin koostuu kylmänä tarjottavista perustuotteista alle 40 hengen tilaisuuksiin, katamme iltatilaisuuden kattauksen (astiat, kahvi yms) valmiiksi tarjoilupöytään ja varsinaiset tilaustarjoilutuotteet tilan lasioviseen jääkaappiin tarjoiluvalmiiksi. Tällä varmistamme kylmäketjun katkeamattomuuden, mutta myös edullisen hinnan asiakkaalle, kun emme veloita henkilöstömme työtunneista. Jos tarjoiluun kuuluu lämpimiä tuotteita, tilaisuus on iso tai asiakas toivoo asiakaspalvelijan olevan paikalla, veloitamme työstä arkisin tuntihinnalla (à 35€/h)

Valikoimassamme on valmiina hyviä perustuotteita, mutta räätälöimme asiakkaille tilaisuuden luonteen, koon ja ajankohdan mukaan erilaisia kokonaisuuksia. Syksyn 2019 tarjoiluehdotukset on tulossa tänne myöhemmin!

Lounaspalvelut

Kampuksen ruokasalissa voi kuka tahansa nauttia maukkaan ja terveellisen päivän lounaan. Kattavasta salaattivalikoimasta ja kahdesta lounasvaihtoehdosta löytyy jokaiselle jotakin. Ruokajuomat ja leivät sekä kahvi kuuluvat luonnollisesti myös lounaspakettiin. Halutessaan lounasta voi täydentää erikseen ostettavilla jälkiruokaherkuilla.

Varmistaaksesi ruuan riittävyyden ilmoita keittiölle etukäteen yli 10 hengen ryhmistä.

Lounas on tarjolla koulujen toimintapäivinä noutopöydässä 10.30-12.15 välisenä aikana. Tiesithän, että Kampuksella on ruokapalveluissa kestävän kehityksen ideologia eli emme käytä tarjottimia lounasruokailussa? Tällä mallilla säästämme viikossa satoja litroja puhdasta vettä, paljon pesuainetta ja sähköenergiaa sekä valtavan määrän nostelua eli kannamme kortemme kekoon luonnonvarojen säästämisessä.

Kahvilapalvelut

Kampuksen kahvila palvelee arkipäivisin koulujen toimintapäivinä klo 8.00-15.00 (pe 8-14) välisenä aikana tarjoten suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, kahvia, teetä, erilaisia juomia ja makeisia, mutta myös raikkaita välipalatuotteita. Kestävää kehitystä tuemme kahvilassa tarjoamalla asiakkaalle kestoastiat ensisijaiseksi ja edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin kertakäyttöastiat.

Tiesitkö, että kahvilasta hoituu näppärästi ja jouhevasti pienen kokouksen tarjoilut: vitriinistä kokoustajat voivat valita haluamansa tuotteet ilman ennakkotilausta ja rajattua tuotevalikoimaa. Kokoustajien tyytyväisyys on taattu, kun kukin voi itse valita mitä haluaa nauttia.

Tarjoilutilaukset voitte hoitaa suoraan myyntipalvelun kanssa samalla kun varaatte tilat. Mikäli haluatte keskustella suoraan keittiön kanssa, voitte ottaa yhteyttä keittiön esimieheen, Tanja Ojaniemi, p. 044 550 2891, kampuskeittio@kurikka.fi

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tarjonnastamme?

Share This