MESSUPAIKAT

Kurikan kampuksen sali ja aula tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle yrittäjyydelle, osaamiselle, asumiselle ja elämiselle 9.-10.9.2023. Tule tekemään kauppaa, esittelemään tuotteitasi ja näyttämään mistä yrityksesi on tehty. Messupaikat ovat tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille, joiden koti- tai toimipaikka on Kurikassa. Messuille on yleisöllä vapaa pääsy. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10-16.

Messut näkyvät ja kuuluvat ympäri maakunnan. Tykätty ja luettu Asu&Elä –messulehti jaetaan yli 33 000 kotitalouteen tapahtumaa edeltävällä viikolla. Perinteisen printin lisäksi markkinoinnissa panostetaan sosiaaliseen mediaan ja digiratkaisuihin. Odotettu Asu&Elä -tapahtuma tuo siis näkyvyyttä alueen yrityksille ja Kurikalle laajasti Etelä-Pohjanmaalla!

Lisätietoja: https://www.asujaela.fi/asu-ela-2023/messupaikat/?utm_source=Facebook&utm_medium=paid-social&utm_campaign=messupaikat&fbclid=IwAR1-gW2A1q_35nHM4naUNrT_PFiM1i5hv3tSs-mY54GdqErjtiVvD2d6Okc